La Copacul Vietii – un nou potluck

petrecere raw vegan

A fost al doilea potluck raw vegan la care merg si mi-a placut chiar mai mult decat primul. Si locatia, si oamenii si mancarea – erau toate din acelasi film 🙂

masa raw vegan

Ploua cand era ora de plecare si parca n-as mai fi iesit din casa, dar am plecat totusi, si bine am facut.
Cand ai un regim alimentar sanatos (cel putin asa incerc), ai nevoie de inspiratie si mai ai nevoie sa stii ca nu esti singur. Cum ar veni, mai ai nevoie si de alte personaje in filmul tau. Fiecare cu rolul lui, e adevarat, dar cu totii interactionam, macar la nivel energetic, daca nu fizic si verbal, si cat de bine este atunci cand esti pe aceeasi frecventa!

Sa revenim. Am mers in gasca, cu sora mea. Surorile Sisters. Doua persoane inseamna doua feluri de mancare pregatite: unul dulce – bombonele/bilute si unul de pranz- salata de broccoli.
Ambele delicioase: bombonele au avut o surpriza in mijloc –o visina, salata a surprins si ea- brocoli (cam fara gust de felul lui) a devenit aromat datorita sosului. Acolo am descoperit lucruri foarte gustoase, pe care as vrea sa le incerc pe viitor: sarmale raw si icre raw, biscuiti care necesita deshidrator, plus un parfait senzational din dovleac si fructe de padure.

Retetele urmeaza sa vina.

mancare vie sanatoasa

Acum doar pozele.

bombonele raw cacao

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.