De ce vegan

Cine este Veganu’ Fericit? Este ala de era mic si negru de respira greu, dar dupa ce a pus mana pe o carte, doua, a mai citit el pe net despre legume ca sunt mai sanatoase decat carnea, ca painea alba de la magazin nu are aproape nimic sanatos in ea, dar el o manca zilnic, dupa ce a aflat care este adevarul despre calciul din lactate, atunci a facut el niste schimbari, a ales sa fie sanatos si fericit cu mancarea selectata dupa criteriul calitatii nu al gustului doar.

Veganu’ Fericit a mai aflat ca focul distruge o buna parte din calitatea alimentelor si ca exista multe retete foarte gustoase cu mancaruri fara preparare termica (raw).

Veganu’ Fericit a aflat cateva lucruri importante despre cum sa-ti pastrezi mintea intr-un corp sanatos si este foarte fericit (pai altfel cum?) sa povesteasca tuturor despre aceasta.

Scopul lui este treaca peste prejudecata ca nu exista proteina mai buna decat carnea si lactatele. In fructe si legume gasim tot ce avem nevoie pentru a trai sanatos, iar cand acestea sunt nepreparate termic, beneficiem si de viata lor, de enzime si de alti nutrienti.

Cu fiecare aparitie sper ca el va fi in folosul multora dintre voi, pe viitor, cu fiecare vizita aici, il veti gasi cu cele mai gustoase bunatati.